Ovaj odjevni komad je među najpretraživanijim u 2023. godini

Ovaj odjevni komad je među najpretraživanijim u 2023. godini

Kraj je godine, pa svi svode račune, a među njima i najveći pretraživač Gugl (Google) koji je u decembru objavio pojmove koji su najviše pretraživani u ovoj godini, od koje ćemo se oprostiti vrlo brzo.

Popularni pojmovi su razvrstani u kategorije, a među njima su i one koje se tiču pretraživanja odjeće. Na vrhu liste najpretraživanijih stvari u kategoriji Google Lens su košulje, odjeća za izlazak i obuća.

Osmo mjesto na listi zauzeo je pomalo neočekivan odjevni predmet, a to je kratki kombinezon. Mnogima je neizostavan dio garderobe, posebno ljetnje. Ovi kombinezoni su popularni i zbog toga što su jednostavni i praktični, lako ih spakujete, ne morate ih kombinovati... a često dolaze u raznim bojama i printovima, pa su još bolji izbor za ljeto.

Pogledajte cijeli spisak:

1. Košulja

2. Odjeća za izlazak

3. Obuća

4. Haljina

5. Pantalone

6. Suknja

7. Kratke pantalone

8. Kratki kombinezon

9. Kombinezon

10. Džemper

Izvor Mportal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.