Poznata dama u kreaciji Roksande Ilinčić: I jordanska princeza prepoznala eleganciju srpske dizajnerke
PRINCEZA RAJWA AL-HUSSEIN U HALJINI ROKSANDE ILINČIĆ/ -SKRINŠOT/INSTAGRAM

Poznata dama u kreaciji Roksande Ilinčić: I jordanska princeza prepoznala eleganciju srpske dizajnerke

Srpska kreatorka Roksanda Ilinčić, koja je svojim modnim umijećem oduševljava svijet, može da se pohvali dugom listom najpoznatijih ličnosti koje su nosile njene kreacije. Bijonse je svoju nedavnu turneju bazirala na Roksandinim haljinama, Marina Abramovič je svoj vizuelni izraz takođe pronašla u njenim haljinama, a ni Kejt Midlton nije ostala imuna na njena djela. Sada se spisku poznatih koji imaju ukusa pridružila i jordanska princeza Rajwa Al-Hussein.

Poznata kreatorka je objavom na svom "Instagram" profilu istakla da je princeza prilikom posjete Singapuru nosila njenu "Calmina" haljinu.

Na fotografiji je supruga prestolonslednika princa Huseina, sina kraljice Ranije, blistala u prefinjenoj bijeloj toaleti, koja je najviše detalja imala u rukavima ukrašenim mašnama. Pored toga, u izdanju jordanske princeze, krasio ju je zlatasti kaiš, u kombinaciji da stileto štiklama u istom tonu.

Ležerna frizura, sa pokupljenim prednjim pramenovima i šminka u maksimalno prirodnim tonovima, doprinijeli su efektu pročišćenosti i elegancije, baš kakva je i Roksandina haljina.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.