Model farmerki koji vizuelno skida pet kilograma
TRAPERICE HIT SVOIH SEZONA/ -MODEDAMOUR

Model farmerki koji vizuelno skida pet kilograma

Pronaći pantalone koje nam dobro stoje nije jednostavno, a posebno ako je u pitanju jeans. Rijetke su sretnice koje mogu da nose farmerke kakve god požele, a ta privilegija je rezevrisana samo za manekenke.

Model farmerki koji skida kilograme, doduše samo vizuelno, pravi je hit, a modni eksperti tvrde da će ih na proljeće sve djevojke poželjeti u svom garderoberu.

Savjet je da odaberete farmerke s nogavicama koje se šire.

Dakle, nešto poput zvoncara tkz. traperica. Farmerke koje se šire od bokova su jedini model koji treba da imate u svom ormaru.

Takođe, modni stručnjaci tvrde da uz ovakav model nostite isključivo uske gornje dijelove, uske bluzice, topove, košulje uz tijelo.

Na taj način izgledaćete barem pet kilograma mršavije, a što je jako važno, ovakve pantalone se lijepo kombinuju i za dnevne i za večernje izlaske.

Iako su bile apsolutni hit prethodne sezone njihovo vrijeme je uvijek i sad, ako to vaša figura zahtijeva. Zato se opredijelite za jedna model i uvijek ga držite u ormanu, jer udobno i korisno ne izlazi iz mode.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.