Crna Gora bez šansi protiv Njemačke, poraz naših na startu kvalifikacija za Eurobasket
Foto: FIBA

Crna Gora bez šansi protiv Njemačke, poraz naših na startu kvalifikacija za Eurobasket

Crnogorski košarkaši nisu mogli da pariraju aktuelnom prvaku svijeta na startu kvalifikacija za Eurobasket.

Tim Boška Radovića je izgubio 85:61 nakon što je u većem dijelu meča imao dvocifreni minus, a početkom posljednje četvrtine – kada je smanjio na 58:52 – lako propustio šansu da unese neizvjesnost.

Sve izuzev nekoliko minuta finiša treće i početka posljednje četvrtine je potpuno pripalo Njemcima, koji su već početkom drugog perioda imali plus 21.

Domaćin je igrao u brzom ritmu, imao i odlične procente šuta, pa “crveni nisu mogli da pariraju.

Kendrik Peri je sa 16 poena bio najefikasniji u našem timu, dvocifren učinak su imali još Nemanaj Radović (13) i Vladimir Mihailović (10).

Kod domaćina se istakao Oskar da Silva sa 19.

Crna Gora drugi meč kvalifikacija igra u nedjelju kada u “Morači” dočekuje Švedsku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.