Japanska kajgana je trenutno najviralniji recept na mrežama: Otkrivamo recept
JAPANSKA KAJGANA/ -ILUSTRACIJA, FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/OKAMOTO.YUKAKO

Japanska kajgana je trenutno najviralniji recept na mrežama: Otkrivamo recept

Japanska kajgana je jedinstveno jelo koje će vas osvojiti svojim fantastičnim ukusom i prozračnom teksturom, a trenutno je među viralnijim receptima na mrežama.

Kada jednom probate japansku kajganu na ovaj način, vjerovatno ćete zaboraviti na uobičajeni način pripreme kajgane.

Sastojci:

4 jaja,

1 kašičica vina za kuvanje,

2 kašičice soja sosa,

prstohvat šećera,

malo supe iz kesice razmućene u vrlo malo vode (dovoljna je jedna kašika)

malo maslaca

Priprema:

Pomešajte vino, šećer i malo supe razmućene u vodi, ali budite pažljivi da se ne napravi pjena. Na srednjoj temperaturi, rastopite malo maslaca u tiganj i sipajte otprilike trećinu smjese od jaja. Kada smesa malo očvrsne, koristite štapiće da je motate u rolat prema sredini tiganja.

Na prazan prostor u tiganju, sipajte pola preostale smese od jaja, a zatim, kada očvrsne, namotajte rolat unazad. Ponavljajte ovu proceduru dok ne potrošite svu smjesu od jaja.

Obratite pažnju da se jaja dobro ispeku kako biste postigli savršenu teksturu.

Po želji, dok je smjesa od jaja još mekana, možete dodati malo nasjeckanog sira što će ovom jelu dodati dodatnu dimenziju ukusa.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.