Ako ništa drugo, dobar nam je hedžing!

Ako ništa drugo, dobar nam je hedžing!

Stop manipulaciji!

Ako ništa drugo, dobar nam je hedžing!

STOP MANIPULACIJI!

Aloooo, braćo, ako želite da nas ubijedite, ubijedite nas jasnoćom svog stila, pošto nemate sreće sa srgumentima, teško da ćete nas zavesti!

Strah I autoritet, najgori vid manipulacije.

Ja nisam jedina koja nije imala dodira sa hedzingom. Zvuči obećavajuće!

Kažu da nam je dobar!

 Ovo što nam se dešava više dovodim u vezu , koji je u psihologiji poznat kao Milgramov eksperiment, koji je pokazao da se pod uticajem autoriteta  poslušnosti,  u ime  bezuslovne poslušnosti može izazvati sadističko agresivno ponašanje u uslovima potpune socijalne slobode

Sad bi čovjek pomislio, pazi kako je mala pametna! Mada ne mora da znači.

I  dalje ne znam zašto bi se Crna Gora ponosila dobrim hedzingom. Hoće li nam hedžing smanjiti broj nezaposlenih? Da nećemo uprtljati u nove stanove? Da sjutra trčim da zapalim svijeću za zdravlje hedzinga?

“Trenutno imamo najbolji hedzing u Evropi!”

Smijemo se i apaludiramo!

Prosto nam milo! Ovo je neko instant rešenje.

Nego mi ne znamo. Zaštooo? Da neko od nas nije učio visoke škole u Japanu!

Smijem se i aplaudiram, gušeći se u kompleksu niže vrijednosti. Koliko sam sitna i nebitna pred ovakvim intelektualnim gromadama. Nekako me sramota da kažem da sam studirala u Beogradu. Sreća pa ovu mrvu niko ništa I ne pita!

Baš je dobro išlo i samo se razvedoše na prečac, što mi danas  ide u prilog.

Zaustavimo manipulatore! Pričajte na crnogorskom, bez gušenja stručnim terminima, da pomislimo kako ste pametni, vidi đe nas spasiste! Kako se niko nije sjetio hipnoze kako biste narod  ubijedili u promjene ponašanja.

U jednom ste uspjeli sto posto, mnogima ste objasnili koliko je besmisleno glasati I trošiti svoju energiju za vase više dobro!

Autor:J.M.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.