Međak: Srbija neće izaći iz Savjeta Evrope, to bi bilo kao da puca sebi u desnu i lijevu nogu, i u glavu
Ilustracija

Međak: Srbija neće izaći iz Savjeta Evrope, to bi bilo kao da puca sebi u desnu i lijevu nogu, i u glavu

Na tribini "FERKA - kampanja za fer i slobodne izbore" Vladimir Međak je rekao da je članstvo u Savjetu Evrope jedino što razlikuje Srbiju od Bjelorusije i članica nije jedino još Rusija.

Govoreći o putu Srbije prema članstvu u Evropskoj uniji, Međak je rekao da izgleda da "Srbija neće da uđe u EU, ali hoće da ostane na tom putu dovijeka".

Povodom najavljenog prijema Kosova u Savjet Evrope, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije rekao da postoji mogućnost da, ako Kosovo postane član te međunarodne organizacije, Srbija istupi iz nje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.