PUKLA LJUBAV: Iznošenje “prljavog veša” i obračun bivših funkcionera DF-a u BUDVI pred lokalne izbore

PUKLA LJUBAV: Iznošenje “prljavog veša” i obračun bivših funkcionera DF-a u BUDVI pred lokalne izbore

Bivši članovi i funkcioneri budvanskog DF-a obračunavaju se ovih dana putem društvenih mreža koristeći se svim sredstvima kako bi diskreditovali jedni drugi u cilju čerupanja glasova i što boljeg rezultata na predstojećim lokalnim izborima u Budvi. ''Prljavi veš'', direktne uvrede i optužbe svakodnevno se objavljuju na Fejsbuku dok traje '' online rat'' između frakcija DF-a liste Nikole Jovanovića sa podrškom Mila Božovića sa jedne i Nove srpske demokratije Andrija Mandića koju predvodi Mladen Mikijelj sa druge strane.

Glavni obračun pred lokalno izbore u Budvi vodi se između frakcija DF-a konkretno između bivših članova i funkcionera Nove srpske demokratije. Ta partija se na lokalnom nivou u Budvi pocijepala na dvije struje .

Jednu frakciju predvodi sa listom ”Budva naš grad” Nikola Jovanović, koji ima podršaku Mila Božovića, dok drugu predvodi Mladen Mikijelj koji je igrač Andrije Mandića i ostao je odan Novoj srpskoj demokratiji.

O podršci Mila Božovića listi ”Budva naš grad” najbolje govori da će na toj listi biti i njegov sin Balša Božović.

I dok traju slaganja imena ovih frakcija Nove srpske demokratije za izbore u Budvi ni jedni ni drugi ne prezaju da iznesu ”prljv veš” dojučerašnjih političkih saboraca, a od skora ljutih protivnika. Ne biraju se riječi, a kao početnu tačku izabrali su obračun putem društvenih mreže gdje na svaki način diskredituju jedni druge.

Tako se ovih dana na Fejsbuku mogu pronaći tek formirane FB stranice na kojima vlada mali rat između ovihi frakcija.

Na jednoj od njih koja nosi ime ”Stefan Ljubiša” svakodnevno se objavljuju stvari protiv Mladena Mikijelja i Andrije Mandića, pa nije teško zaključiti ko stoji iza ove stranice i svakodnevnih uvreda i ”prljavog veša” koji se na njoj objavljuje.

Pa su tako iz frakcije koju predvode Jovanović i Božović optužili Mandiča i Mikijelja za kamatašenje.

imgonlinecomuatwotooneCTgpKSSIDFJ3

Da su sve maske pale i da je ovo kako se žargonski kaže obračun bez rukavica pokazuje i objava u kojoj se Mandić i Mikijelj nazivaju OKG Budvanska, te ih optužuju da ”fataju”’ ljude po ulicama kako bi glasali za njih, a pojedine sa njihove liste direktno optužuju da su uzimali nezakonito uzimali procenat od tendera u Opštini Budva.

imgonlinecomuatwotooneBbSVeOboMn

A da se iz ove frakcije NSD-a neće libiti da i doskorašnje koalicione partnere potkače pokazuje i objava vezana za aktuelnog ministra odbrane iz redova Demokrata Dragana Krapovića za koga su objavili da ima stan u Pariz i pitali koliko košta održavanje istog.

51bd

Trenutni obračun na društvenim mrežama bivših i sadašnjih članova i funkcionera NSD-a slika je i prilika vlasti koja je vladala u prethodnom periodu u tom gradu, opšti raspad sistema na štetu svih građana Budve.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.