Fejzić: Srebrenica je vrijednosno pitanje, na koju stranu će Crna Gora?

Fejzić: Srebrenica je vrijednosno pitanje, na koju stranu će Crna Gora?

Srebrenica je vrijednosno pitanje - ocijenio je reis Islamske zajednice Rifat Fejzić na društvenoj mreži Iks (X) reagujući na neodlučnost Vlade da iskaže jasan stav o kosponzorisanju Rezolucije Ujedinjenih nacija o genocidu u Srebrenici.

- Na jednoj strani: Sjedinjene Američke Države, Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Italija, Turska. Na drugoj strani: Rusija, Kina, Bjelorusija, Sjeverna Koreja. Čekajući IBAR, na koju stranu će Crna Gora - upitao je Fejzić.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (1)

Misell

26. 04. 2024 - 08:48

E pa fejzicu, sve vam cvjetalo kao i "istina" o Srebrenici. Do duse, na takvim "istinama" ste i sazdani, pa je kao takvu morate i braniti. Tebi je fejzicu Istina govor mrznje kao i kao i istina renomiranih islamologa o tome da u Srebrenici nije bilo "genocida", dakle ti prihvatas samo sejtanska ucenja koja poticu na lazima. Tvoje ponasanje u zadnja vremena, govore mi da ti znas ko je i zasto osmislio i izmislio islam, pa samim tim napisao i kuran. Ti se izricito i grcevito drzis svrhe laznog islama i konstruisanog upustva, zvanog kuran. Mene licno NE IZNENADJUJES, ni ti ni ibrahimovic!
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.