Kalač preminuo od posljedica ranjavanja
Klinički centar Crne Gore

"Pucnjava kod benzinske pumpe Jugopetro u Rožajama"

Kalač preminuo od posljedica ranjavanja

Rožajac Anes Kalač (37) koji je prije nekoliko dana ranjen u pucnjavi u tom gradu preminuo je danas u Kliničkom centru Crne Gore KCCG, saopšteno je CdM-u iz policije.

Podsjećamo da je Kalač ranjen 27. jula, oko 23.30 časova u pucnjavi koja se dogodila kod benzinske pumpe Jugopetro u Rožajama.

Na Kalača je, kako je tada iz policije saopšteno, pucala nepoznata osoba.

Pucnjavi je prethodila masovna tuča koja se tog dana ranije dogodila ispred marketa Muratović u Rožajama. 

U tuči su teže povrijeđeni Sevad Muratović i Šaban Tarhaniš. Oni su zadržani na liječenju u Opštoj bolnici u Beranama. U tuči su lakše povrijeđeni Almin Kalač, Elvis Jahović, Mirsad Muratović i Jasmin Muratović i oni su nakon ukazane medicinske pomoći pušteni kućama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.