Kejt Midlton pokazala kako se skače u igri Tri konzerve! (FOTO)
Kejt Midlton

Uživala kao dijete

Kejt Midlton pokazala kako se skače u igri Tri konzerve! (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža učestvovali su u tradicionalnim igrama tokom posjete sportistima koji učestvuju u Igrama Komonvelta u Glazgovu, prenosi Stil.

kejt1

Tom prilikom Kejt Midlton je pažljivo saslušala dijete koje joj je objašnjavalo pravila igre "Tri konzerve".

Najprije treba loptom oboriti konzerve prije nego što se dotrči do sredine polja, onda ih treba ponovo poređati jedne na druge, a zatim ih preskočiti tri puta.

Kejt je bila oduševljena kada je oborila konzerve i sa osmjehom završila zadatak.

Ni to što je obukla mini plavu haljinu i elegantan teget sako, kao ni njene omiljene platforme, nije je spriječilo da u igri uživa kao dijete.

kejt2

Nakon toga, Kejt se sa prinčevima Vilijamom i Harijem družila sa proslavljenim atletičarom Useinom Boltom sa kojim su razmjenjivali utiske o dosadašnjem toku Igara Komonvelta.

Princa Harija je posebno zainteresovao boks, pa se sa profesionalnim sportistima oprobao u ovoj disciplini.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.