Demos Budva dio koalicije „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad
(Foto: OO Demos Budva)

Demos Budva dio koalicije „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad"

Lider budvanskog odbora Demos, Miroslav Grubić, zvanično je saopštio da je ta partija donijela odluku da na predstojećim lokalnim izborima u Budvi bude dio koalicije „Za budućnost Budve -Budva, otvoreni grad" koju predvodi Mladen Mikijelj.

"OO Demos Budva svojim zajedničkim koalicionim učešćem, dogovorom, doprinosom, a okupljeni isključivo u interesu naših građana Opštine Budva da složno i jedinstveno obezbijedimo našim sugrađanima u narednom periodu ukazano povjerenje, mir, slogu, jedinstvo i realizaciju započetih i budućih projekata u cilju sveukupnog prosperiteteta i ekonomskog napretka naše lokalne zajednice", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.