Gužve na GP

Gužve na GP "Sitnica", u Kotoru preko 8.000 gostiju

Zbog povećanog priliva gostiju u Crnu Goru na svim graničnim prelazima u Herceg Novom zabilježene su gužve dok se na Sitnici čekalo i do sat vremena, saopštili su za TVCG iz Uprave policije.

“Gužve su na svim graničnim prelazima u Herceg-Novom, mada mi se trudimo da to čekanje smanjimo na najmanju moguću mjeru. Zabilježili smo na graničnom prelazu Sitnicu gužve od oko sat vremena na ulasku u Crnu Goru”, kazao je za TVCG Dejan Janković, komandir stanice granične policije u HN.

A gužve su juče i danas zabilježene i na drugoj strani zaliva, u Kotoru.

Prvi čovjek grada Vladimir Jokić svjestan je kaže velikih saobraćajnih gužvi, ali uvjerava da lokalna uprava radi sve da one budu manje.

Kaže da je samo juče u Kotoru bilo preko osam hiljada turista, te da očekuju i više nego dobru ljetnju turističku sezonu.

Građani se od danas ponovo mogu voziti i žičarom Kotor-Lovćen, a Jokić je najavio olakšiće za lokalno stanovništvo.

“Pozivam građane Crne Gore i građane Kotora da dođu i posjete ovaj objekat koji se dugo čekao, koji je kada je krenuo da se radi brzo urađen i danas služi na ponos cijeloj Crnoj Gori”, kazao je Jokić za TVCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.