Policija sprema prekršajne prijave zbog incidenata u Podgorici, Tivtu i Kotoru
Foto: FSCG

Nemile scene širom stadiona Crne Gore

Policija sprema prekršajne prijave zbog incidenata u Podgorici, Tivtu i Kotoru

Prethodnih sedmica crnogorski fudbal je bio u centru pažnje javnosti zbog potpuno pogrešnih razloga jer su se dogodila tri velika incidenta u Tivtu, Kotoru i Podgorici.

Policija je prikupila sve snimke koji su joj bili dostupni i izjave aktera a uskoro se mogu očekivati i prekršajne prijave vinovnika incidenata. Najviše posla ima podgorička policija, jer se nakon utakmice Budućnost - Sutjeska dogodilo nekoliko slučajeva.

Navijači su prvo tražili od igrača Budućnosti da skinu dresove, što je dovelo do sukoba između saigrača i do sada neviđene scene na našim terenima, kada je golman "plavih" Đorđije Pavličić udario Igora Ivanovića.

Incident je nastavljen, jer su navijači sa sjeverne tribine prešli cijeli teren i uletjeli u svlačionicu gdje su dijelili "vaspitne mjere" igračima i lomili inventar. 

"U pitanju je veliki slučaj, treba dosta vremena da se svi dokazi pokupe. Kada sve to uradimo podnijećemo prekšajne prijave" rečeno je nezvanično Portalu RTCG iz policije.

Pod lupom policije je i tuča uprava Arsenala i Mornara u Tivtu, kao i napad navijača u Kotoru na fudbalere Koma, nakon utakmice sa Bokeljom.

S obzirom na to da nije bilo težih povreda, policija će najvjerovatnije podnijeti prekšajne prijave po zakonu o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.