Radović: Pokrenuli smo proceduru za odlaganje sjednice
Foto: UGC

Radović: Pokrenuli smo proceduru za odlaganje sjednice

Dragan Radović iz novoformiranog odborničkog kluba u Glavnom gradu kazao je da su pokrenuli proceduru za odlaganje sjednice i da neće prisustvovati onoj koja je bila zakazana za danas. Oni su se juče sastali sa dojučerašnjim kolegama i gradonačelnicom Oliverom Injac, ali dogovor nije postignut.

- Mi smo ispred kluba pokrenuli inicijativu prema predsjednici Skupštine da se sjednica odloži. Nećemo prisustvovati sve dok ne budu ovi dogovori završeni. Tako da mislim da, što se nas tiče, naš klub neće biti sjutra na sjednici - kazao je Radović.

Kaže da je narativ koji je prisutan ovih dana vezan za njihovu borbu za funkcije, ali „mi smo tu samo zbog funkcija i raspodjele funkcija. Međutim, ne, kao što sam i rekao i ponavljam ponovo, pričamo o politikama, o projektima, o gradu, o nastavku onih zacrtanih projekata i obećanja pred izbore koje smo dali građanima Podgorice“, naveo je Radović. Kazao je da su imali razgovor sa gradonačelnicom koji je „bio sa naše strane ocijenjen jako uspješnim“.

- Ono što mi možemo, i ponovo naglašavam, što možemo istaći, to je da se mi ne bavimo ovim funkcijama, ne bavimo se raspodjelom za sada niti smo davali nekakvu ponudu, niti o tome pričali. Pregovori će teći ovih dana, intenzivno, u komunikaciji klubova i pojedinačno, tako da će biti u kontinuitetu - naveo je Radović. Vasilije Čarapić iz PES-a kazao je nakon sastanka da će se pregovori nastaviti.

- Mislim da će se pregovori dalje nastaviti. Ne bih se sada izjašnjavao o detaljima, budući da, eto, dogovorili smo se sa partnerima da usaglašavamo izjave, onda kada sve bude gotovo, tako da u ovom trenutku nemamo značajnih vijesti za javnost - istakao je Čarapić. Pet bivših odbornika PES-a nije se pojavilo na posljednjoj sjednici Skupštine glavnog grada koja je, nakon što nije bilo kvoruma, odgođena za danas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.