HOROR U SKADRU

HOROR U SKADRU

Majka se sa troje dece BACILA U REKU, pronađeno telo devojčice (9): Pre tragedije muž tukao nju i mališane

U zvaničnom saopštenju se navodi da se sumnja da se majka sa decom udavila u reci Bojani.

Policija je uhapsila Ergisa Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno izvršila samoubistvo sa svoje troje maloletne dece, starosti devet, šest i četiri godine, piše Euronews.al.

Beživotno telo njene 9-godišnje ćerke pronašao je ribar, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za telima majke i još dvoje dece, koji su nestali pre tri dana. Policija je rekla da se sumnja da je razlog zašto su majka i deca otišli iz stana bilo zlostavljanje od strane supruga.

Navodi se Ergis Arazi (31) ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog dela “izazivanja samoubistva”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.