Oduzete poluautomatska i lovačka puška
Ilustracija

Šavnik

Oduzete poluautomatska i lovačka puška

Policija iz Šavnika pronašla je i oduzela poluautomatsku i lovačku pušku u ilegalnom posjedu.

"Naime, policija je 19. jula, u objektu R.Lj. (52) iz Podgorice, koji se nalazi u mjestu Crveno Ždrijelo – Šavnik, pronašla i oduzela jednu poluautomatsku pušku kalibra 7,62 milimetara sa 11 komada metaka istog kalibra koja, kako se sumnja, pripada ovom licu“, saopšteno je iz Uprave policije.

U tom objektu je pronađena i oduzeta lovačka puška kalibra 16 milimetara sa 26 metaka koja pripada R.Lj. (63) iz Podgorice. 

Pripadnici OB Šavnik će nadležnom tužiocu podnijeti krivične prijave protiv ova dva lica, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.