Na Aerodromu Podgorica uhapšen njemački državljanin kod kojeg je pronađen pištolj
Foto: Uprava policije Crne Gore

Na Aerodromu Podgorica uhapšen njemački državljanin kod kojeg je pronađen pištolj

Policijski službenici Sektora granične policije su na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica lišili slobode njemačkog državljanina zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, prilikom kontrole putnika na izlasku iz Crne Gore, na letu koji saobraća na relaciji Podgorica – Beč, kod T.K. (43) je pronađen pištolj marke „ČZ DUO“ kalibra 6.35 mm i šest komada pištoljske municije.

Sa navedenim događajem upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao navedeno krivično djelo i naložio da se T.K. liši slobode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.